Desert cozonac cu Fanta, reteta de post
Postat de Ina in Dulciuri 3 Mar 2018 | 19309 vizualizari
Rețeta am găsit-o pe blogul lui Adi Hadean și pot spune că este cel mai bun cozonac de post pe care l-am mâncat .
Săptămâna aceascta am preparat întâi doi cozonaci care s-au mancat imediat, inainte de a se răci ( varianta cu apa minerala carbogazoază ). Pentru că ne-a plăcut foarte mult, am repetat rețeta folosind de data aceasta Fanta în loc de apă minerală, iar rezultatul a fost la fel de spectaculos.
Culoarea dată de sucul de portocale , dar și elasticitatea menținută chiar și după câteva zile de la preparare, au făcut ca mai multe persoane care l-au gustat să mă întrebe daca sigur este un cozonac de post și n-am strecurat și ouă în compozitie.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (35)
la 05.03.2018, 17:56
Daliana, de Pasti facem cu lapte, oua si unt. Lasam Fanta pentru post
la 07.03.2018, 12:41
Pare a fi tare bun!
la 04.12.2018, 07:30
Bun!
la 30.04.2021, 06:48
Este o reteta care se face usor si cu foarte putine ingrediente, am facut-o si alta data si am ramas surprinsi cu totii de rezultatul obtinut. Nu ne-a venit sa credem ca, folosind doar aceste ingrediente, am obtinut doi cozonaci mari si pufosi, foarte gustosi. S-au pastrat foarte bine inveliti in folie. Multumesc pentru reteta, Bucataras!
COMENTEAZA