Ingrediente
- 275 g aluat foietaj
- Crema
- 100 g ciocolata Schogetten iaurt cu capsuni
- 170 g smantana dulce peste 40 % grasime
- 50 g zahar
- 50 g branza pufoasa cu smantana Delaco
- Decor
- frisca din smantana dulce
- fragi
Mod de preparare
Lasam aluatul la dezghetat, apoi il decupam cu o forma, a mea semana cu o margareta, apoi am asezat fiecare ''margareta'' pe forme de silicon, pe care le-am intors invers, sa obtin efectul de cosulet, ca sa pot sa le umplu cu crema. Fiecare ''margareta'' am intepat-o cu un bat de frigaruie. Am dat formele la cuptorul preincalzit, cand au inceput sa se rumeneasca le-am scos din cuptor si le-am lasat sa se raceasca.
Crema: Intr-o craticioara cu fund dublu am pus smantana, zaharul si ciocolata si am pus pe foc pana s-a topit ciocolata,avem grija sa nu lasam sa atinga punctul de fierbere. Dam craticioara la congelator pentru 30 min. Apoi mixam pana obtinem o crema spumoasa.In aceasta crema adaugam branza Delaco si omogenizam. Cu ajutorul unui posh punem in fiecare cosulet crema si apoi ornam cu frisca si fragute.
Simplu, rapid si gustos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu fragi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
|