Ingrediente
- 8-9 piscoturi
- 300 g iaurt Cedra (6% grasime)
- 300 g iaurt 10 % grasime
- 200 ml smantana pentru frisca
- 80-100 g zahar pudra
- 10 g gelatina granule
- 500 g pepene
Mod de preparare
Taiem pepenele cuburi. Punem gelatina la hidratat. Mixam bine smantana, apoi adaugam zaharul pudra mixand in continuare.
Adaugam si iaurtul amestecand usor. Incalzim gelatina pana ajunge la punctul de fierbere , lasam sa se racoreasca putin, o amestecam cu cateva linguri din compozitia de iaurt, apoi o adaugam in toata compozitia de iaurt.
Intr-o tava de cozonac punem folie si apoi asezam alternativ un strat de crema unul de pepene.Deasupra asezam un rand de piscoturi. Invelim si partea superioara in folie si introducem la frigider pentru cateva ore. Eu l-am lasat de seara pana dimineata.
Dimineata am rasturnat tava, piscoturile raman la baza desertului si am ornat cu bucati de pepene. A fost un desert foarte aromat si racoritor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu pepene" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|