Desert donuts cu nutella la aparat

Postat de TAB1TA in Dulciuri
3 Feb 2019 | 1711 vizualizari
Desert donuts cu nutella la aparat

Ingrediente

  • 130 g faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • 60 g zahar
  • 1 ou
  • 100 ml lapte
  • 1 lingura ulei
  • esenta vanilie/rom
  • putin ulei pentru uns aparatul
  • nutella

Mod de preparare

Mai intai se lasa nutella la temperatura camerei sau se incalzeste cateva secunde in cuptorul cu microunde.

Se bat ouale spuma pana isi dubleaza volumul.
Se pune laptele in fir subtire, apoi uleiul si se amesteca in continuare.
Se pot adauga esentele.

Separat se amesteca ingredientele uscate.
Faina se amesteca impreuna cu praful de copt si cu zaharul.
Se adauga treptat peste ingredientele umede.

Cu ajutorul unei pensule se ung cu ulei formele aparatului si se incinge aparatul.
Apoi se adauga cate o lingurite din compozitia de aluat si se pune in fiecare forma.

Se inchide aparatul.
Se lasa aproximativ 3-4 minute cat sa se rumeneasca frumos.

Operatiunea se repeta pana cand se termina aluatul.

Se pot unge cu nutella imediat ce se scot din aparat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert donuts cu nutella la aparat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert painici cu merisoare

Postat de mitinita

Desert painici cu merisoare

Intr-un bol adanc se pune laptele caldut, drojdia si zaharul. Se lasa deoparte 5 minute, apoi se adauga untul, merisoarele si treptat, faina. Se framanta un aluat elastic. Bolul se...

Citeste continuarea

Pasca cu branza si stafide

Postat de CozonaculDolofan

Pasca cu branza si stafide

Pentru aluat pasii urmati sunt identici cu cei ai aluatului pentru cozonac: ingrediente sa fie la temperatura camerei, faina se cerne de 2-3 ori, se pregateste maiaua diizolvand intr-un bol mic...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.02.2019, 05:23
la 03.02.2019, 08:14
Diana
la 03.02.2019, 08:44
Bune, chiar și la aparat (care nu știu cum arată...)!
la 03.02.2019, 11:10
Multumesc Rodimur. Da, sunt bune chiar daca sunt mai micute decat gogosile clasice.
la 03.02.2019, 11:33

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking