Desert ecleruri-inel cu crema de lamaie

Postat de ancutsa in Prajituri
8 Ian 2020 | 3140 vizualizari

Aveam ulei de măsline, lămâi și portocale din Grecia, am făcut diverse preparate, dar vroiam și niște ecleruri, pentru că sunt preferatele noastre. Și cum de Crăciun am avut alte dulciuri, am decis să le pregătesc acum și, cu ocazia asta, să încerc unele pe care nu le-am mai făcut până acum: ecleruri-inel. Vă prezint mai jos cantitățile pe care le-am folosit, în ceea ce privește aluatul, a ieșit un pic mai crocant, dar s-a copt bine înăuntru, față de alte dăți când mai aveam de scobit aluatul înăuntru.  Am folosit rețeta mamei pentru crema de lămâie și am fost încântată. "Bunatati pentru Craciun"

Inapoi la reteta

Comentarii (16)

la 16.01.2020, 12:38
Multumesc!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking