Ingrediente
- 1 pachet mic piscoturi
- 500 ml frisca lichida Hulala
- 300 gr branza de vaci
- 250 gr mascarpone
- Esenta de portocale
- Coaja rasa de la o portocale
- 4 galbenusuri
- 150 gr de zahar
- 2 pachete Kinder Bueno, 1 pachet biscuiti Oreo, ciocolata dupa placul si imagimatia fiecaruia
Mod de preparare
Crema:
Mixam galbenusurile cu zaharul pana se albesc.
Adaugat branza de vaci si frisca batuta tare, mascarpone, putina esenta si coaja de portocala amestecand de sus in jos pana se omogenizeaza.
Intr-o forma de tort aranjam piscoturiile insiropate in sirop facut din esenta de portocale, apa si zahar.
Turnam crema si lasam la rece 3-4 ore sau peste noapte.
Decoram cu ciocolata, Kinder Bueno si Oreo dupa placul fiecaruia.
Pofta buna🤗
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Fantezie cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|