4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Pe cat de simplu, pe atat de bun!
Ingrediente
Mod de preparareFoaia se lasa la decongelat in frigider. Nuca coapta si macinata se amesteca cu gemul de mure. Se omogenizeaza. Foaia de placinta se taie patrate. Cu mainile infainate, se mai intinde putin cate putin fiecare patrat si in mijloc, se pune cate o lingurita din compozitia de mai sus. Marginile se unesc si se preseaza usor cu furculita pe margini. Se asaza intr-o tava, pe foaie de copt. Cornuletele/triunghiurile se coc la foc mediu, cca. 20 minute. La final, se pudreaza cu zahar vanilat. Daca ti-a placut reteta noastra "Desert foietaj cu gem de mure si nuca" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de sufletista
Mixam galbenusurile cu 50 g zahar, pana isi dubleza volumul, adaugam uleiul si laptele, amestecam bine, dupa care adaugam faina amestecata cu praful de copt, scortisoara. Amestecam cu o paleta...
Citeste continuareaPostat de simona72
Aluatul l-am facut la masina de paine, iar ingredientele au fost puse in masina in ordinea scrisa mai sus la ingrediente. Scoatem aluatul dupa framantare pe masa de lucru, eu folosesc o folie din...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|