Ingrediente
- 120 gr prune uscate bio
- 130 gr ciocolata neagra (70 gr la 93% si 60 gr la 85%)
- 50 ml smantana
- 65 gr unt moale
- 1 ou
Mod de preparare
Indepartati samburii si taiati prunele bucatele.
Puneti la topit ciocolata neagra impreuna cu smantana lichida la bain-marie.
Amestecati bine si luati de pe foc.
Adaugati untul si amestecati.
Puneti oul , apoi prunele si amestecati. Cum va spuneam un lichid gras s-a separat ca o apa, l-am aruncat.
Puteti filma o forma mica de chec, eu am spalat si folosit cutia de unt.
Puneti compozitia inauntru, acoperiti si dati la rece 12 ore.
Scoateti din forma si taiati felii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fondant de ciocolata neagra cu prune uscate" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
|