Ingrediente
- 100 g margarină Rama Maestro 72% grăsime
- 2 linguri zahăr
- 1 ou
- 2 linguri cu vârf faină (aprox 100 g)
- 1 lingură cu vârf cacao (aprox 20 g)
- un vârf de linguriţă praf de copt
- 1 lingură lapte
- arahide sărate
Mod de preparare
Se amestecă cu mixerul margarina cu zahărul, oul întreg şi laptele, se adaugă apoi cacaua, făina şi praful de copt şi se amestecă, de acum, cu o spatulă. Se obţine un aluat cremos.
Se pun fursecurile cu şpriţul de ornat într-o tavă cu foaie de copt. Se decorează cu arahide sărate.
Se dă tava la cuptor, la foc mic, maxim 10 minute. Fursecurile se coc foarte repede, aşa că verificaţi-le şi nu le lăsaţi prea mult, să nu se usuce.
Porţii: Din aceste cantităţi se obţine o tavă cu fursecuţuri.
Poftă Bună!
Dacă vă place reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu:
http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/10/fursecuri-cu-arahide-sarate-cacao-si.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri cu arahide sarate, cacao si lapte" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
|