Ingrediente
- 300 gr faina
- 250 gr zahar
- 100 gr cacao
- 100 gr unt la temperatura camerei
- 4 oua
- 1 lingura eseta de vanilie
- 25 ml esenta de menta
- un plic praf de copt
- 50 gr zahar pudra pentru tavalit
- pentru decor bombonele micute
Mod de preparare
Mixam untul cu zaharul pana devine spuma. Adaugam pe rand cate un ou si mixam pana incorporam cele 4 oua. Adaugam esenta de vanilie si de menta, mixam, dupa care incorporam cacaua si faina amestecata cu praful de copt. Acesta compozitie o dam la frigider pentru 1-2 ore.
Dupa ce s-a intarit compozitia, formam bilute. Am facut doua tavi : una cu bilute date prin zahar pudra si au iesit crapate la copt si celalta tava cu bilute ornate cu bombonele decor.
Tavile le-am introdus pe rand... pe raftul doi, in cuptorul preincalzit la o temperatura de 175 grade C, pentru 13-15 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri cu aroma de menta" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|