Desert fursecuri cu nuci si visine din dulceata

Postat de RODIMUR in Prajituri
31 Dec 2018 | 3992 vizualizari

Acestea sunt niște fursecuri pe care le fac destul de des, pentru că sunt delicioase. În plus, sunt rapid și ușor de preparat. Aceste fursecuri pot fi decorate și cu un gem bine legat, dar eu prefer să folosesc vișine din dulceață, pentru că arată mai bine. Dintotdeauna folosesc pentru dulceață vișine altoite, mari și frumoase, care rămân întregi și își păstrează forma, așa că este o adevărată bucurie să decorez cu ele torturi și prăjituri. Din ingredientele de mai jos am făcut 25 de fursecuri, cam câte 3/porție. Nu am socotit ca timp de preparare perioada în care aluatul fraged stă la frigider, să se întărească.

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 01.01.2019, 15:04
Sunt delicioase! Anul asta am facut si eu si ne plac mult
la 01.01.2019, 16:51
Mulțumesc frumos, Ina! Mie mi se par nu numai bune, ci și ușor și rapid de făcut. Asta înseamnă că merită făcute mai des..
la 02.01.2019, 19:17
Sunt asa frumoase! As servi in fiecare zi fursecuri, asa mult imi plac!
la 02.01.2019, 19:38
Da, Rocsi, sunt drăguțe și tare bune...Chiar merită făcute, cât de des, pentru că sunt ușor de preparat...Mulțumesc frumos!
la 03.01.2019, 15:49
Ce bine arata . Si eu as servi chiar si doua
la 03.01.2019, 16:03
Mulțumesc, Mihaela! Eu ți-aș da mai multe, pentru că mai am...

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking