Desert fursecuri fragede cu mere

Postat de lucy2002 in Dulciuri
18 Noi 2019 | 3654 vizualizari
Desert fursecuri fragede cu mere

O reteta simpla si rapida, ies niste fursecuri aromate  si fragede de se topesc in gura.  M-am inspirat de la AdyGio Kitchen si ii multumesc pentru reteta.    

Ingrediente

  • 400 gr faina
  • 125 gr unt la temperatura camerei
  • 125 gr zahar
  • 2 oua
  • 20 ml ulei
  • un plic praf de copt
  • 2 lingurita de esenta de vanilie
  • 2-3 mere potrivite taiate cubulete
  • 1\2 lingurita de scortisoara
  • un praf de sare

Mod de preparare

Se mixeaza untul cu zaharul pana devine crema. Adaugam praful de sare si incorporam pe raind cate un ou mixand in continuare. Adaugam uleiul si esenta de vanilie mai mixam 30 secunde. Faina se amesteca cu praful de copt. Adaugam faina in ploaie si amestecam pana o incorporam toata. Compozitia este gata.

Merele spalate si taiate cubulete le prasaram cu scortisoara si le adaugam in compozitie si amestecam totul.

Cu ajutorul lingurei de inghetata portionam aluatul si formam fursecurile, asezandu-le in tava cu hartie de copt.

Tava o dam la cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru 30-25 minute sau pana se rumenesc deasupra. Dupa ce se scot din cuptor, se lasa sa se racoreasca si se pudreaza cu zahar vanilat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri fragede cu mere" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Crema de zahar ars cu nuca si stafide

Postat de Constelatialeu

Crema de zahar ars cu nuca si stafide

Mai intai ne pregatim ingredientele, sa le avem la indemana. Intr-o craticioara punem 8 linguri d ezar si il punem pe foc sa se caramelizeze, grija mare sa nu-l ardem ca devine amar. Eu am folosit...

Citeste continuarea

Mini clatite cu dovlecel si dulceata de cirese amare

Postat de Constelatialeu

Mini clatite cu dovlecel si dulceata de cirese amare

Dovlecii fiind foarte cruzi n-a fost nevoie sa-i curat si sa le scot semintele, doar i-am spalat si taiat capetele. I-am dat pe razatoarea mare, am adaugat zaharul tos, zaharul vanilat, sarea si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.11.2019, 23:50
la 18.11.2019, 23:54
Merge la favorite !!!
la 18.11.2019, 23:58
Ma bucur ca -ti plac, Mihaela! Se fac repede si se termina tot repede
la 18.11.2019, 23:58
Multumesc vasimur!
la 19.11.2019, 00:06

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking