Desert fursecuri fragede cu mere

Postat de lucy2002 in Dulciuri
18 Noi 2019 | 3623 vizualizari
Desert fursecuri fragede cu mere

O reteta simpla si rapida, ies niste fursecuri aromate  si fragede de se topesc in gura.  M-am inspirat de la AdyGio Kitchen si ii multumesc pentru reteta.    

Ingrediente

  • 400 gr faina
  • 125 gr unt la temperatura camerei
  • 125 gr zahar
  • 2 oua
  • 20 ml ulei
  • un plic praf de copt
  • 2 lingurita de esenta de vanilie
  • 2-3 mere potrivite taiate cubulete
  • 1\2 lingurita de scortisoara
  • un praf de sare

Mod de preparare

Se mixeaza untul cu zaharul pana devine crema. Adaugam praful de sare si incorporam pe raind cate un ou mixand in continuare. Adaugam uleiul si esenta de vanilie mai mixam 30 secunde. Faina se amesteca cu praful de copt. Adaugam faina in ploaie si amestecam pana o incorporam toata. Compozitia este gata.

Merele spalate si taiate cubulete le prasaram cu scortisoara si le adaugam in compozitie si amestecam totul.

Cu ajutorul lingurei de inghetata portionam aluatul si formam fursecurile, asezandu-le in tava cu hartie de copt.

Tava o dam la cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru 30-25 minute sau pana se rumenesc deasupra. Dupa ce se scot din cuptor, se lasa sa se racoreasca si se pudreaza cu zahar vanilat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri fragede cu mere" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Trufe cu caramel, nuca si cacao

Postat de privatelaura

Trufe cu caramel, nuca si cacao

Intr-un castron, faramam cu mana piscoturile. Le amestecam cu nuca tocata si adaugam 2-3 linguri caramel, 1 lingura mare cu mascarpone si romul. Amestecam intai cu o lingura, apoi, folosim o...

Citeste continuarea

Mucenici de post

Postat de rocsi_1612

Mucenici de post

Aluatul: Drojdia o frecam cu o lingura de zahar, iar apa o punem intr-un ibric pe foc pana devine calduta. Cernem faina intr-un bol, presaram sarea, restul de zahar, zaharul cu pastai de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.11.2019, 23:50
la 18.11.2019, 23:54
Merge la favorite !!!
la 18.11.2019, 23:58
Ma bucur ca -ti plac, Mihaela! Se fac repede si se termina tot repede
la 18.11.2019, 23:58
Multumesc vasimur!
la 19.11.2019, 00:06

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking