Ingrediente
- 400 ml lapte
- 4 oua
- 300 g faina
- 3 linguri de zahar
- 1 pliculet praf de copt
- 100 g unt topit
- un praf de sare
- esenta de vanilie
Mod de preparare
Separam ouale. Peste galbenusuri punem zaharul, untul topit, faina amestecata cu praful de copt, esenta si laptele putin cate putin amestecand cu un tel pentru a nu se forma cocoloase. Batem spuma tare albusurile si cu sarea, apoi incorporam cu cealalta compozitie folosindu-ne de o spatula. Amestecam usor de jos in sus.
Punem aparatul de gofre in priza pt a se infierbanta si cu un polonic turnam din compozitie. Inchidem capacul si asteptam sa se coaca timp de 2-3 minute. Eu le-am servit cu sos de caramel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert gofre belgiene" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|