Ingrediente
- 250 gr branza de vaci( de la lidl la galetusa)
- 3 oua
- 170 gr faina
- 10 gr praf de copt
- coaja de portocala
- 2 linguri de zahar
- vanilie
- un praf de sare
- ulei pentru prajit
- zahar fin pentru pudrat
Mod de preparare
Int-un bol amestecam (bine) branza si ouale, adaugam zaharul, vanilia si coaja de portocala si praful de sare pentru gust. Adaugam faina si praful de copt si amestecam doar sa incorporam faina, nu vom amesteca in exces.
Incalzim bine uleiul si punem gogosile la prajit. Eu am folosit o lingura pentru inghetata dar se poate folosi si o lingura obisnuita. Se pune lingura in uleiul incins pentru cateva secunde apoi se ia din compozitie si se pune in uleiul fierbinte. Prajim gogosile la foc mediu pentru 3-4 minute pana se rumenesc frumos si sunt gatite in interior. Eu am folosit scobitoare pentru a vedea daca sunt patrunse in interior. Se scot cu o paleta si se aseza pe servetele de hartie. Dupa ce s-au racorit se pudreaza cu zahar fin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert gogosi cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|