Desert haios

Postat de Sidy in Prajituri
3 Ian 2012 | 101943 vizualizari

Haioşul este cu siguranţă al Ardealului. Luat de românce de la unguroaice. În maghiară, hai înseamnă grăsime, ceea ce haioş s-ar putea traduce prăjitură cu foiţă şi untură. Este o delicatesa ungureasca , un foietaj delicat si delicios, cu milioane de foite cu magiun de prune, bun si gros, facut de casa, intr-un cazan enorm, in curte, unde trebuie sa amesteci cu un linguroi enorm sa nu se prinda, sa nu se afume cumva, cateva ceasuri bune. Reteta este incercata de nenumarate ori si bineinteles ca o am de la mama.

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 03.01.2012, 15:21
foarte buna ....... nu am mai mancat de mult timp
la 03.01.2012, 15:26
faina
la 03.01.2012, 15:39
e multa vreme de cand n-am facut si tare mi-ai facut pofta
nu stiam chestia cu scobitoarea mersi
la 03.01.2012, 15:43
Buuuun
la 03.01.2012, 15:57
Ce de-a munca... Prea greu pentru mine.
la 03.01.2012, 16:11
super, imi place tare mult
la 03.01.2012, 16:35
Ce bun si ce bine arata.Trimite-mi si mie cateva.
la 03.01.2012, 16:52
Ce bine arata foile, suuper!
la 03.01.2012, 16:54
super bun!si mie imi place
la 03.01.2012, 16:59
la 03.01.2012, 20:13
la 03.01.2012, 20:16
as manca cate un bol plin
la 03.01.2012, 21:03
Sidy, si mama facea, dar acum nu mai stie de cand s-a imbolnavit. Foarte reusite sunt ale voastre.
la 04.01.2012, 01:16
O prajitura senzationala de la o bucatarasa senzationala
La Multi Ani 2012! draga Sidy
Numai cine a mancat haios cu osanza stie ce minunatie ai facut tu aici; multumim mamei pentru acaeasta reteta minunata
la 04.01.2012, 01:36
foarte bune haiosele!!!!!!!!!!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking