4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Am preparat o inghetata rapida, inspirandu-ma dupa reteta lui Merisor. Lapte condensat indulcit caramelizat gasiti aici.
Ingrediente
Mod de preparareSe pun intr-un blender 50 ml frisca lichida si bananele curatate de coaja si taiate si se maruntesc. Intr-un castron, se pune restul de frisca lichida (150 ml), compozitia cu banane si laptele condensat indulcit caramelizat si se mixeaza totul. Se pune amestecul obtinut intr-un vas cu capac si se introduce la congelator pana cand este gata de servire. Inghetata cu banane si caramel se poate servi cu topping de caramel. Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata cu banane si caramel" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de licurici_lra
Se curata bananele de coaja, se taie in bucati mai mici si se pun in blender. Se adauga fineti, apoi se blendeaza cateva minute. Compozitia se pune intr-un vas la congelator. In...
Citeste continuareaPostat de merisor67
Decojim bananele, le rupem în bucăți mai mici și le punem în recipientul blenderului. Adăugăm zeama de lămâie și pornim blenderul, transformându-le într-un...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|