Ingrediente
- 500 gr smantana cu grasime 20%
- 500 gr capsuni
- 100 gr indulcitor Diamant
- esenta de vanilie doua lingurite
Mod de preparare
Am spalat capsunile si le-am curatat de codite, le-am pus sa se scurga de apa, dupa care le-am dat prin blender. Piureul obtinut l-am dat la frigider.
Smantana rece se bate pana se obtine frisca.
Se amesteca indulcitorul cu piureul de capsuni si esenta de vanilie, dupa care adaugam lingura cu lingura piureul peste frisca amestecnd cu grija. Punem amestecul intr-o caserola si-l dam la congelator, dupa 30 minute se va amesteca in compozitie sa nu se formeze ace de gheata. Operatia asta o vom face din 30 in 30 minute pana timp de o ora si jumatate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata de capsuni fara zahar" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
|