Ingrediente
- 400 g mango
- 300 g iaurt grecesc
- 50 g zahar
- 1 lingura zeama de lamaie
- Pentru toping:
- 400 g capsuni
- 50 g zahar
Mod de preparare
Mango il curatam si il taiem in bucati mici pe care le amestecam cu zahar si zeama de lamaie si il lasam aproximativ 15 minute la macerat amestecand din cand in cand. Aceasta compozitie o punem intr-un blender si o amestecam pana obtinem un piure, apoi adaugam iaurtul si amestecam pana se omogenizeaza bine.Transferati compozitia in caserole sau in forme pentru inghetata si o lasam la congelator cel putin 8 ore.
Pentru toping am curatat si pasat capsunile dupa care impreuna cu zaharul le fierbeti pe foc mic, amestecand incontinu pana se dizolva tot zaharul si le lasati la racit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata de mango cu toping de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|