Desert inghetata de mure

Postat de oanapl in Dulciuri
26 Sep 2020 | 1958 vizualizari
Desert inghetata de mure

Vă invit să încercați o înghețată delicioasă și foarte ușor de pregătit.

Ingrediente

  • 400 g iaurt
  • 400 g mure congelate (sau alte fructe de pădure)
  • 80 g miere

Mod de preparare

Înainte de a face înghețata, se pune cutia de iaurt în congelator pentru 30-60 de minute.
Se scot fructele și iaurtul din congelator.
Se pun murele într-un robot și se mărunțesc. Se adaugă iaurtul semi înghețat și mierea și se mixează din nou timp de 20-30 de secunde.
Se deschide capacul robotului și se amestecă cu o spatulă. Se mixează iar câteva secunde, până când se obține o înghețată omogenă.
Ea poate fi mâncată așa, dar dacă doriți o consistență mai tare, se transferă într-o caserolă care se bagă la congelator 3-4 ore. La jumătatea timpului, se deschide caserola și se amestecă bine înghețata, pentru o textură și mai fină.
Dacă aveți mașină de înghețată, puteți transfera compoziția din robot în ea și să o amestecați până când se mai întărește și are consistența dorită.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata de mure" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert inghetata cu mure si iaurt

Postat de katty

Desert inghetata cu mure si iaurt

Trecem rapid murele puse intr-o sita, printr-un jet de apa, apoi le punem pe foc, impreuna cu apa si zaharul. Le lasam sa dea cateva clocote, in timp ce amestecam continuu si incercand sa sfaramam...

Citeste continuarea

Desert "inghetat" de mure si cocos

Postat de daniastefania

Desert "inghetat" de mure si cocos

Punem gelatina la inmuiat in putina apa rece. Murele congelate le punem intr-un vas cu 100 g zahar. Le punem pe foc si le lasam sa fiarba 10 minute. Apoi dam amestecul prin strecuratoare, sa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.09.2020, 15:29
la 26.09.2020, 15:34
la 26.09.2020, 15:41
Foarte buna si rapida!
la 26.09.2020, 16:22
Mulțumesc Motanel!
la 26.09.2020, 16:23
Mulțumesc Claudia!

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking