Ingrediente
- 400 gr de caise curatate
- 200 ml de lapte de cocos
- 2 linguri de indulcitor natural (sau miere, sirop de artar)
- 2 linguri de nuca de cocos rasa
Mod de preparare
Spalati si curatati de samburi caisele.
Taiati-le bucatele mici si puneti-le la congelator timp de 3 h minimum sau o noapte.
Puneti la rece si laptele de cocos.
Cand caisele sunt bine congelate, puneti toate ingredientele intr-un mixer (pastrati 1 lingura de nuca de cocos rasa pentru decorul final).
Incepeti sa mixati, intai usor, dati cateva impulsuri scurte, apoi mixati in continuu pana obtineti o crema- 5 minute maximum.
Serviti imediat in verine, presarati deasupra nuca de cocos rasa.
Buna, simpla si naturala !
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata rapida caise -cocos" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|