Ingrediente
- 5 felii de chec uscat
- Îngheţată cu vanilie şi cacao (de casă sau din comerţ)
- cafea preparată
- 4 linguriţe cu dulceaţă de cireşe
- 50 g ciocolată cu lapte
Mod de preparare
Se prepară cafeaua şi se lasă puţin la răcit.
Se rupe checul în bucăţi mai mici.
În fiecare pahar, se aşază un strat de îngheţată, un strat de chec care se însiropează cu cafea, apoi câte o linguriţă de dulceaţă, din nou îngheţată, la final, chec. Se stropeşte cu cafea, se rade ciocolata care se va topi şi va da o notă specială.
Pofta Buna!
Dacă v-a plăcut reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu:
http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/07/desert-la-pahar.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert la pahar" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
|