Desert marshmallows stars

Postat de Meea in Bauturi
15 Ian 2018 | 3008 vizualizari
Desert marshmallows stars

 Astăzi vă învăț repede de tot un truc prin care veți putea să vă decorați ciocolata caldă, simplu și rapid. Și nemaiîntâlnit, desigur! Cu toții ne dorim ca atunci când avem musafiri să impresionăm, corect? Păi și cum altfel putem, decât prin ceva ce nu se practică peste tot? Am învățat să decorăm ciocolata caldă cu marshmallows, dar oare știam și să dăm anumite forme acestor bezele înafară de forma lor proprie? Nu-i nimic, astăzi este momentul ha! Puteți desigur (și acest lucru este ceea ce mă face cea mai fericită) să alegeți voi ce forme să dați bezelelor: fulgi de nea, omuleti de turtă dulce, etc. care să lase semnătura originală.
         De pregătit mixul pentru ciocolata caldă am învățat (dacă nu, găsiți rețeta aici), de pregătit ciocolată caldă de casă am învățat (dacă nu, găsiți rețeta aici), de decorat ciocolata caldă am învățat astăzi, ce mai urmează? Cum se bea cu adevărat ciocolata caldă? Haha! Oare chiar ar fi o modalitate anume? Cine știe...

Ingrediente

  • 150 g marshmallows (puteți alege din acelea albe pentru fulgi de zăpadă sau depinde de forma pe care o alegeți)
  • ulei
  • zahăr pudră
  • ciocolată caldă
  • forme pentru decupat aluat

Mod de preparare

      Pe foc mic sau la cuptorul cu microunde punem la topit marshmallows. După ce s-au topit, le mixăm cu mixerul la viteză mare, până când compoziția se spumează (5-6 minute). Turnăm compoziția pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, unsă cu puțin ulei și presărată cu zahăr pudră.

      Dăm tava la frigider pentru 2 ore. Cu ajutorul formelor (umezite în apă) decupăm steluțele.

             Nah, v-am spus că nu e mare lucru și că se face ușor? Mulțumesc pentru încredere ha!:)) 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert marshmallows stars" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Lichior de anason

Postat de RODIMUR

Lichior de anason

Într-un borcan de sticlă, care poate fi închis ermetic se pun: anasonul stelat, coriandrul, batonul de scorțișoară și alcoolul. Se închide ermetic recipientul și se...

Citeste continuarea

Suc nutritiv prin presare la rece din castraveti si mar verde la Kuvings

Postat de Oana

Suc nutritiv prin presare la rece din castraveti si mar verde la Kuvings

Spala bine merele si spanacul. Curata de coaja lime-ul si partial castravetii. Introdu ingredientele, alternandu-le prin palnia de alimentare a storcatorului prin presare la rece...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.01.2018, 19:07
la 15.01.2018, 19:09
la 15.01.2018, 19:10
Ador bezelele de marshmallows
la 15.01.2018, 19:15
la 15.01.2018, 19:38

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking