Desert mucenici muntenesti

Postat de Oana in Dulciuri
7 Mar 2016 | 7948 vizualizari

Mucenicii muntenesti sunt mici si uscati in cuptor, apoi fierti in apa cu zahar, presarati cu nuca si scortisoara, simbolizand lacul in care au fost aruncati Sfintii Mucenici

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 07.03.2016, 13:09
..vin la tine sa mananc, ce sa ma mai ostenesc eu sa fac...
la 07.03.2016, 13:20
deliciosi
la 07.03.2016, 14:00
la 07.03.2016, 14:18
la 07.03.2016, 17:41
la 07.03.2016, 18:18
un deliciu
la 07.03.2016, 23:02
Deliciosi!
la 08.03.2016, 08:04
la 08.03.2016, 11:32
la 09.03.2016, 08:22
cei mai buni
la 09.03.2016, 08:42
Sfaturi de la una mai batrana si cu mai multa experienta:
- nu puneti zaharul de la inceput pentru ca vor fierbe mai greu
-se pune in apa, la inceput, o jumatate lingurita de sare
- lamaia se curata ca un mar iar coaja intreaga se pune in oala la fiert impreuna cu mucenicii si 3-4 pliculete de zahar vanilat
- zaharul se pune cand sunt aproape fierti
- esenta de rom, nuca si scortisoara se adauga in momentul servirii pentru ca esenta de rom acreste mucenicii iar nuca si scortisoara inegresc si amarasc daca stau mai mult impreuna.
la 07.03.2018, 09:05
Buni!
la 07.03.2018, 22:32

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking