Ingrediente
- 2 l apa
- 250 g mucenici uscati
- 200 g zahar
- 2 plicuri zahar vanilat cu scortisoara
- 1 lingurita esenta de vanilie
- 1 lingurita esenta de rom
- 1 lingurita coaja rasa portocala
- 1 lingurita coaja rasa de lamaie
- nuca macinata si scortisoara pentru servit
Mod de preparare
- Pune apa si zaharul in Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune.
- Inchide capacul, inchide supapa de presiune si seteaza pe modul Manual pentru 5 minute.
- Cand programul s-a terminat, elibereaza aburii, deschide capacul si pune mucenicii.
- Seteaza din nou Manual- 3 minute.
- La final, lasa aparatul sa elibereze natural presiunea, cam 30 de minute, apoi deschide supapa de aburi si ridica capacul.
- Pune apoi aromele de vanilie si rom, zaharul vanilat cu scortisoara si coaja de lamaie si portocala.
- Serveste mucenicii cu nuca si scortisoara deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert mucenici muntenesti la Multicooker Crock-Pot Express" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|