Desert muffins cu cocos si inima de ciocolata

Postat de Corina33 in Prajituri
28 Apr 2018 | 4084 vizualizari
Desert muffins cu cocos si inima de ciocolata

Un deliciu sunt!

Ingrediente

  • 1 ou
  • 60 g zahăr
  • 120 ml lapte
  • 40 ml ulei
  • 50 g nuca de cocos fulgi
  • 140 g făină
  • 1 linguriță praf de copt
  • 1 linguriță bicarbonat
  • 1 linguriță extract de vanilie
  • 12 lingurițe nutella

Mod de preparare

Se mixează oul cu zahărul, se adaugă vanilia, laptele și uleiul. La sfârșit adăugăm nuca de cocos și făina cernută împreună cu praful de copt si bicarbonatul.
Dăm drumul la cuptor să se încălzească la 180 de grade C. Pregătim o tavă de muffins cu hârtiuțe sau o ungem cu ulei și presărăm făină.
În fiecare formă punem câte o lingură de aluat. Apoi cate o linguriță mică de nutella, după care acoperim cu încă o jumătate de lingură de aluat pe fiecare.
Coacem 20 de minute la 180 de grade C și facem testul cu scobitoarea.
După ce s-au răcit, le putem pudra cu zahăr.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert muffins cu cocos si inima de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert prajitura cu branza si mere

Postat de oanapl

Desert prajitura cu branza si mere

Se spală merele și se taie cubulețe, apoi se amestecă cu zahărul, scorțișoara și untul topit. Se toarnă amestecul rezultat în tava (30 x 11,5 cm) tapetată cu hârtie de copt....

Citeste continuarea

Desert prajitura cu frisca, zmeura si ciocolata

Postat de Valclaudia

Desert prajitura cu frisca, zmeura si ciocolata

Preincalzim cuptorul la 180 grade Celsius. Separam ouale. Albusurile le batem spuma cu praful de sare. Galbenusurile se mixeaza la viteza mare cu zaharul, pudra de cacao si praful de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.04.2018, 21:37
la 28.04.2018, 21:42
Delicioase și drăguțe...!
la 28.04.2018, 22:45
Deliciosi!
la 28.04.2018, 23:04
Ai lasat gainile fara cocosi ?
la 29.04.2018, 00:08
Le-am lasat Cleme, ce sa-i faci

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking