Ingrediente
- 2 galbenusuri
- 75 g zahar tos
- coaja rasa de la o portocala bio
- 90 ml suc de portocale bio
- 20 g unt rece
Mod de preparare
Intr-o craticioara de inox cu fundul dublu se pun galbenusurile si zaharul. Se amesteca bine cu un tel apoi se adauga coaja de portocala si sucul de portocale. Se amesteca bine apoi se pune cratita pe foc mic.
Se amesteca continuu pana se ingroasa crema, vom vedea ca nu curge usor de pe lingura. Se ia de pe foc si se adauga untul rece, taiat bucatele, pe rand, amestecand bine dupa fiecare. Se lasa la racit.
Pentru ca eu voi folosi imediat crema, am pastrat-o la rece intr-un bol, altfel se toarna in borcan sterilizat si se pastreaza la frigider pentru mai multe zile.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Orange curd" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|