Desert pancakes (reteta clasica)

Postat de caroline in Dulciuri
27 Aug 2018 | 6403 vizualizari
Desert pancakes (reteta clasica)

Sunt tare bune si pufoase. Un mic dejun in stil american...

Ingrediente

  • 400 gr faina alba tip '00'
  • 500 ml lapte
  • 4 oua
  • 6 linguri cu ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 2 linguri cu zahar
  • un varf de sare

Mod de preparare

Punem intr-un bol faina, uleiul, praful de copt, zaharul, varful de sare si amestecam.

Adaugam laptele putin cate putin, amestecand bine.

Separam albusurile de galbenusuri.

Batem spuma tare albusurile.

Adaugam galbenusurile si albusurile spuma in bolul cu faina si amestecam totul cu grija.

Punem o tigaie antiaderenta la foc potrivit si ungem cu putin ulei.

Turnam cu ajutorul unui polonic din compozitie. Cand s-au copt pe o parte, le intoarcem pe cealalta parte.

Le scoatem si le servim calde pudrate cu zahar pudra, cu dulceata, cu Nutella sau cu orice altceva va este pe plac.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pancakes (reteta clasica)" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert fursecuri cu musli, fara zahar

Postat de rocsi_1612

Desert fursecuri cu musli, fara zahar

Intr-un bol, punem untul la temperatura camerei, smantana si le mixam. Adaugam oul, indulcitorul pudra si le amestecam bine. Nucile le tocam cu un cutit, le punem peste compozitia de mai...

Citeste continuarea

Chec din albusuri cu cacao,ciocolata si glazura de caramel

Postat de medioto59

Chec din albusuri cu cacao,ciocolata si glazura de caramel

Mixam albusurile cu un praf de  sare . Amestecam zaharul cu zaharul vanilat si il incorporam ,adaugandu-l  in ploaie,in albusurile batute spuma.  Mixam bine pana obtinem o bezea...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.08.2018, 07:06
Foarte, foarte bune!
la 27.08.2018, 08:23
la 27.08.2018, 08:33
la 27.08.2018, 08:36
Arată minunat!
la 27.08.2018, 11:05
Va multumesc

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking