Ingrediente
- 4 oua la temperatura camerei
- 120 g faina
- 120 g zahar
- un varf de cutit de sare
- esenta de vanilie
Mod de preparare
Folosind un mixer, bate ouale impreuna cu zaharul si un varf de cutit de sare pana cand acestea isi tripleaza volumul (aproximativ 10 minute). Adauga si esenta de vanilie si amesteca bine
Adauga in compozitie faina cernuta in prealabil, adaugand cate o lingura pe rand si amestecand bine dupa fiecare
Toarna compozitia intr-o tava rotunda tapetata in prealabil cu faina.
Aseaza afinele dupa bunul plac
Se lasa la cuptorul preincalzit la 180 de grade C, timp de aproximativ 30 de minute (pana cand este frumos rumenit, auriu).
Dupa ce s-a copt, se scoate din cuptor si se lasa la temperat. Se pudreaza cu zahar vanilat sau dupa dorinta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pandispan cu afine naturale" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (2)
|