Desert panna cotta cu mere

Postat de ctlina in Dulciuri
20 Dec 2021 | 2994 vizualizari
Desert panna cotta cu mere

O reteta de desert usor de facut si delicioasa.  https://www.blogulluicatalina.com/2021/09/panna-cotta-cu-mere-low-carb.html

Ingrediente

  • 300 ml de lapte
  • 200 ml de smantana lichida
  • 6 lingurite indulcitor natural erithritol (sau zahar)
  • 4 foi de gelatina
  • 4 mere mici
  • 1 ligurita scortisoara pudra
  • 20 gr de unt

Mod de preparare

Curatati merele si taiati-le cubulete. Puneti-le la prajit in untul incalzit.  Presarati deasupra 3 lingurite de indulcitor si scortisoara. Amestecati si colorati-le in jur de 8 minute. Puneti foile de gelatina la-nmuiat in apa rece.
Intr-o cratita puneti la-ncalzit smantana cu laptele si 3 lingurite de indulcitor. Cand ajunge la fierbere, luati de pe foc si adaugati gelatina bine scursa. Amestecati. Puneti merele in verine (pastrati un pic pentru decorul final) si varsati deasupra compozitia cu lapte. Lasati sa se raceasca la temperatura ambianta . Dati apoi la rece minimum 3 ore. Cand panna cotta este prinsa, decorati cu restul de fructe si un pic de scortisoara. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert panna cotta cu mere" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Homemade Raffaello

Postat de BakeUpArtist

Homemade Raffaello

Punem untul la topit la foc mic, peste care adăugăm zahărul și amestecăm constant. După ce s-a topit zahărul, oprim focul și încorporăm laptele praf. Acum adăugăm 150 de grame de...

Citeste continuarea

Foi de napolitane umplute cu crema de biscuiti

Postat de panacris

Foi de napolitane umplute cu crema de biscuiti

Se pune laptele  împreună cu zahărul, la fiert într-un vas cu fundul dublu, la foc mic, amestecându-se continuu, lăsându-se la fiert până ce se obține...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.12.2021, 21:49
Ce idee faină!
la 20.12.2021, 22:38
interesant !
la 20.12.2021, 23:25
Aoleu Catalina !!!! Ce tentatii aduci tu aici !!!!
la 21.12.2021, 03:18
la 21.12.2021, 07:49
Bun desert!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking