Ingrediente
- 220 g de brânză de vaci bine scursa
- 2 oua
- 2 linguri bune de faina de cocos
- 1 lingura de tarate psyllium (facultativ)
- 1 vârf de cuțit de sare
- 2 linguri de indulcitor erythritol
- 2 linguri de nuca de cocos rasa
- vanilie
- 2 linguri de ulei de cocos
- grnitura: indulcitor, fructe de padure, smantana
Mod de preparare
Amestecati branza cu indulcitorul, adaugati treptat ouale, vanilia, psyllium si faina de cocos.
Cu mana luati din aluat si formati o chiftea. Terminati astfel aluatul. Dati-le prin nuca de ccocos rasa. Intr-o tigaie topiti ulei de cocos si prajiti papanasii pe ambele parti - 3 ou 4 minute pe fiecare parte.
Scoateti-i pe hartie absorbanta. Pudrati cu indulcitor pudra si serviti dupa dorinta: iaurt, smantana, dulceata, fructe de padure etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert papanasi cu branza si cocos" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|