Desert pasca cu aluat umplut

Postat de Pungasa_Rogue in Dulciuri
9 Apr 2018 | 3596 vizualizari

Nu stiu cum se face, dar umplutura mea de pasca este mereu moale, asa ca si de data aceasta s-a "stricat" aspectul ei, marginea de aluat si crucea scufundandu-se in umplutura de branza. Pentru ca a fost multa umplutura si mi-era teama sa nu daram bucatile de aluat umplut, le-am lasat sa se coaca mai bine, dar apoi s-au ars un pic la baza.  Pentru reteta m-am inspirat de la Merisor. Multumesc, Merisor , pentru reteta !  

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 09.04.2018, 22:02
la 09.04.2018, 22:10
Super delicioasa!
la 09.04.2018, 22:29
Ai pregatit bucate una si una, pentru aceasta mare sarbatoare! Te felicit Andra!
la 09.04.2018, 22:40
Deosebita
la 09.04.2018, 22:51
Multumesc frumos, dragilor!
la 09.04.2018, 23:06
Foarte frumoasa!
la 09.04.2018, 23:12
Andra, eu am citit in reteta lui Merisor ca dupa ce pui crema de branza, dai pasca iar la cuptor vreo 20 de minute, intre timp impletesti aluatul de pus deasupra. Dupa ce s-a copt si crema si s-a intarit, scoti pasca si asezi impletitura pe ea, apoi o ungi deasupra si o bagi iar la copt cateva minute. In felul asta nu ti se va scufunda crucea in umplutura. Zic numai ptr ca si eu vroiam sa o fac, am citit reteta, dar nu mi-a dospit aluatul, in concluzie am pregatit altfel de aluat.
la 09.04.2018, 23:33
la 09.04.2018, 23:47
Da, Corinuta, vad ca ai dreptate. Eu citesc printre randuri in general si in graba in care am fost probabil ca ori am omis acest lucru, ori am uitat, dar ma gandesc ca daca o mai tineam la cuptor ca sa se inchege si branza cred ca se ardea mai rau la baza
Stai linistita ca si eu am aruncat un aluat de pasca. Nu i-am facut maia si nu a mai crescut. Am aruncat si cozonacii din aceeasi pricina si apoi am facut altii Aventuri din bucatarie...
la 10.04.2018, 00:09
Asa e cu nebunia de sarbatori, incerci sa faci cat mai multe in timp scurt. Oricum de data asta nici macar nu m-am suparat ca nu mi-a iesit, pur si simplu nu am avut chef sa mai incerc inca o data si am facut altfel de aluat Si eu m-am gandit ca s-ar putea sa se arda putin la baza din cauza ca blatul de dedesubt sta cel mai mult la cuptor. Probabil ca depinde si ce fel de cuptor ai si la cate grade se incinge. Poate ne lamureste Merisor
la 10.04.2018, 00:14
Cuptorul meu oricum e mai ciudat...iar lui Merisor ii ies perfecte toate pentru ca probabil are mai multa experienta
la 10.04.2018, 00:16
Greseala mea a fost ca am lasat mai mult decat trebuia baza ca sa se coaca. Probabil ca daca nu o lasam mai mult si nu uitam ca trebuie sa coc si umplutura, nu mai ardeam nici baza si iesea si crucea frumos
la 10.04.2018, 00:19
Initial am crezut ca baza e arsa de tot si nici nu vroiam sa-i mai fac poze , era cat pe ce sa o arunc , dar cand am taiat mai mult din ea am vazut ca nu era asa si ca mi-am creat impresia asta din cauza la cacao. Oricum, a fost foarte buna.
Intr-o buna zi, poate voi face si eu pasca perfecta...si cozonaci (aia imi ies din tava )
la 10.04.2018, 00:36
Important e sa fie buna si sa se manance Intr-o buna zi o sa o fac si eu, ca tare draga mi-a fost cand am vazut-o. E putin mai migaloasa decat una obisnuita, dar am incercat eu si retete mai complicate.
la 10.04.2018, 00:58
Da, nu trebuie sa ne descurajam. Din greseli invatam

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking