Desert pasca cu branza si smantana

Postat de Criss in Dulciuri
16 Apr 2017 | 3221 vizualizari

Delicii de Paste Am facut si eu pentru prima data pasca cu aluat de cozonac si umplutura delicioasa de branza, smantana, vanilie, stafide, coaja de lamaie. In zona noastra nu se face, sau nu se facea asa ceva, asa ca pana acum, nici n-am mancat vreodata acest gen de pasca. Eu intotdeauna am asociat notiunea de pasca cu painea (pasca) aceea evreiasca fara drojdie, facuta doar din faina si apa si care se mai numeste si painea saracilor. Sau, am mai mancat pasca cu branza sarata, facuta cu aluat de paine si pe care o facea mama unei prietene si colege de liceu. Cand imi aducea colega mea pasca facuta de mama ei, mi se parea ceva incredibil de bun. Dar abia de cativa ani, de cand am devenit blogger culinar am aflat ca mai exista si acest fel de pasca. :D Si abia acum, intr-un tarziu, a ajuns pe lista. Delicioasa! Desi poate parea ceva complicat de facut, va asigur ca nu e deloc asa, mai ales daca aveti si un ajutor in bucatarie, cum am eu, masina de paine pe care eu o iubesc si care imi face practic toate aluaturile si ma scuteste de framantat.

Inapoi la reteta

Comentarii (17)

la 21.03.2018, 09:20
la 28.03.2018, 08:05

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking