Desert pasca cu ciocolata si branza, fara zahar

Postat de rocsi_1612 in Dulciuri
7 Mai 2019 | 2508 vizualizari

"Retete pentru mese in familie" Pentru sarbatorile pascale aleg mereu sa fac preparate traditionale, iar sofisticarii mai putine. Insa de aceasta data, pe langa pasca cu aluat de cozonac, imi doream o pasca cu ciocolata, umplutura cremoasa, fructe uscate si fara zahar. Asa ca, am pregatit un aluat fraged si fain cu ciocolata, branza de vaci am combinat-o cu mascarpone si a fost super cremoasa, iar rezultatul a fost nemaipomenit. A fost numita the best pasca din toti anii. I-am cucerit pe toti, iar asta m-a bucurat enorm. Poate intr-o zi, o sa incercati si voi reteta.

Inapoi la reteta

Comentarii (26)

la 07.05.2019, 11:17
Totuși, cu mascarpone, aluat fraged cu ciocolată și fructe uscate, înseamnă ”sofisticării” cum zici, nu e chiar ceva simplu, sau tradițional, Rocsi...
la 07.05.2019, 11:19
buna buna
la 07.05.2019, 11:46
Sunt convinsa ca a fost grozava!
la 07.05.2019, 11:47
sigur este delicioasa
la 07.05.2019, 12:38
Doua portii , te rog
la 07.05.2019, 13:30
la 07.05.2019, 14:05
chiar daca o prefer pe cea fara aluat, imi plce si cea facuta de tine cu aluat fraged!
la 07.05.2019, 15:47
la 07.05.2019, 16:58
Bravo, Rocsu! Eu am inteles ce ai vrut sa spui, ai scris destul de clar.
la 07.05.2019, 18:14
Delicioasă!
la 07.05.2019, 18:45
Rodica dar am zis si in introducere, ca desi prefer preparatele traditionale de sarbatori si nu sofisticariile, totusi de aceasta data am ales ceva mai altfe, sofisticat, daca pot zice asa. Eu cred ca m-am exprimat cum trebuie sau poate e doar parerea mea!
la 07.05.2019, 18:45
Multumesc mult tuturor!
la 07.05.2019, 18:46
Simona, mie imi place sa aiba mereu o fasie de aluat, nu prea imi place sa mananc branza goala. Insa asta, a fost de top. S-a terminat din prima zi de Paste!
la 07.05.2019, 19:04
Da, Rocsi, ai dreptate, ai explicat clar, dar eu eram nerăbdătoare să aflu ingredientele, dat fiind faptul că ai scris că este fără zahăr, așa că am ”sărit” peste restul explicațiilor... Scuze! Sper că nu te-ai supărat, nu era o observație negativă, ci doar am scris că mi s-a părut chiar sofisticată (ceea ce nu este rău!) și ai văzut că am aplaudat de la început...!
la 07.05.2019, 19:25
Rodica, nu m-am suparat, sincer! Doar ca nu stiam ce este neclar, ca eu am incercat sa explic exact, sa nu duc lumea in eroare, ca nu e genul meu. Asta nu intelegeam, atat, dar stiu ca nu ai zis cu rautate!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking