Desert pasca dulce vanilata

Postat de eumimi in Prajituri
8 Apr 2018 | 2789 vizualizari
Desert pasca dulce vanilata

" Bunatati de Paste"

Ingrediente

  • 6 oua
  • 600 g branza proaspata de vaci
  • 200 g unt cu 80% grasime
  • 400 g smantana
  • 200 g zahar (+/-)
  • 4 linguri de faina
  • 4 linguri de gris
  • 100 g stafide
  • 2 plicuri de zahar vanilat
  • 1 esenta de vanilie

Mod de preparare

Punem branza proaspata intr-un bol incapator si o pasam cu blenderul vertical sau cu furculita. 

Batem cu telul ouale cu zaharul si zaharul vanilat. Adaugam untul de la temperatura camerei si batem bine. Adaugam apoi branza, faina si apoi grisul. Incorporam bine. La final adaugam smantana, stafidele si esenta de vanilie. 

Tapetam tava cu hartie de copt sau o ungem cu ulei si tapetam cu faina si turnam compozitia. Dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade C, pentru 45-50 de minute sau pana cand incepe sa se rumeneasca frumos deasupra. Din aceasta compozitie am facut 2 pascute mici. Se poate face una singura intr-o tava mai mare.

O lasam sa se raceasca complet in cratita in care am copt-o, apoi cu lama cutitului desprindem lateralele. 

Pudram cu zahar pudra inainte sa o servim.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pasca dulce vanilata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (25)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Prajitura de post cu gem si nuca

Postat de robert_badica

Prajitura de post cu gem si nuca

Intr-un bol, punem apa, zaharul, uleiul si esenta. Amestecam pana ce se topeste zaharul. Peste amestecul lichid, punem faina,cacaoa si praful de copt. Omogenizam bine. Adaugam gemul si nuca...

Citeste continuarea

Desert cozonaci impletiti si imbatati

Postat de oanapl

Desert cozonaci impletiti si imbatati

  Într-un castron se pun drojdia sfărâmițată, 30 g de făină albă şi 60 g de lapte călduţ. Se amestecă totul cu un tel până se omogenizează şi se lasă la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.04.2018, 12:46
la 08.04.2018, 13:13
la 08.04.2018, 14:19
anul asta n-am facut pasca, iau de la tine o bucata
la 08.04.2018, 14:41
Foarte bună!
la 08.04.2018, 14:54
Imi place mult!

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking