Ingrediente
- 800 gr branza grasa de vaci, scursa bine
- 200 gr smantana grasa
- 300 gr ciocolata
- 6 oua
- 2 lingurite vanilie
- 1 lingurita coaja rasa de portocala
- 100 gr fulgi de ciocolata
- 200 gr zahar brun
- 150 gr faina
- 1 lingurita praf de copt
- un praf de sare
- in plus, ulei si faina pentru tapetat tava
Mod de preparare
Mixeaza albusurile cu un praf de sare. Cand s-au intarit, adauga treptat zaharul si mixeaza in continuare pana obtii o bezea. Amesteca intr-un castron branza de vaci cu smantana, galbenusurile, ciocolata topita si racita, vanilia si coaja de portocala.
Adauga apoi faina amestecata cu praful de copt si incorporeaza bine.
Tapeteaza cu ulei si faina o tava rotunda cu pereti detasabili si toarna compozitia. Pune tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade si las-o la copt 30-40 de minute, pana este inchegata bine. Poti face testul cu scobitoarea.
Lasa pasca sa se raceasca putin, scoate inelul detasabil si las-o sa se raceasca complet inainte sa o tai.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Pasca fara aluat cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
|