Ingrediente
- 650 g branza proaspata de vaca
- 6 oua
- 250 g zahar
- 200 g unt
- 400 g smantana
- 4 linguri de faina
- 4 linguri de gris
- esenta de vanilie
- 150 g stafide
Mod de preparare
Punem branza intr-un bol si o pasam cu mixerul vertical. Batem cu telul ouale cu zaharul, adaugam untul si batem bine.
Adaugam peste oua si branza, faina si grisul si amestecam bine.
La final adaugam smantana , esenta de vanilie si stafidele si amestecam. Eu am oprit o parte din stafide si le-am presarat deasupra dupa primele 15 minute de stat la cuptor.
Punem compozitia de pasca intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Coacem pasca la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 40-45 de minute. O scoatem din forma cand incepe sa se raceasca. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pasca vanilata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
|