Ingrediente
- 2 fiole esenţă de vanilie
- coaja rasă de la o jumătate de lămâie
Crema:
- 1 plic Creme Ole de vanilie
- 150 ml suc de ananas din conservă
Decor:
- bucăţele de ananas din conservă
Mod de preparare
Se bat albuşurile spumă cu un praf de sare.
Se adaugă treptat zahărul, esenţele şi coaja rasă de lămâie şi se bate totul foarte bine.
Se adaugă oţetul şi, după ce s-a încorporat bine bine, se adaugă amidonul cernut.
Se întinde bezeaua sub forma dorită pe o hârtie de copt şi se dă la cuptorul preîncălzit, la 100 grade C, pentru o oră şi jumătate (eu am folosit încălzirea sus-jos).
Când a expirat timpul, stingem aragazul şi lăsăm bezeaua înăuntru cu uşa întredeschisă.
Crema o preparăm din lapte dulce rece, suc de ananas şi praf Creme Ole de vanilie. O batem cu mixerul până capătă consistenţă.
Se pune blatul răcit pe un platou, se adaugă crema şi se presară deasupra fructele.
Se ornează cu ciocolată albă rasă.
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pavlova cu crema de vanilie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
|