Desert placinta cu iaurt

Postat de ianculubita in Dulciuri
30 Mai 2011 | 302292 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (27)

la 31.05.2011, 17:31
Excelenta!
la 31.05.2011, 19:39
la 22.04.2012, 00:08
foarte buna
la 09.04.2014, 16:19
la 19.11.2014, 14:00
Minunata reteta,dar nu am inteles exact ce fac cu un pachet de unt,poate ma ajutati ca chiar as vrea sa incerc si eu aceasta reteta in weekend Saru'mana mult!!!!!!!!
la 08.12.2014, 18:54
papabundetot,scuze intarzierea,untu-l folosesti la unsul tavii si a foilor;sper ca ai rezolvat nedumerirea pana am sosit eu!
la 08.03.2015, 08:54
minunata.scz nu am intales k ouale,batute spuma???sau kum.multumesc
la 11.03.2015, 15:58
Giuliageo,am recitit reteta dar nu am vazut unde scrie ca ouale sunt batute spuma ouale sunt batute normal cu o furculita si amestecate cele 8oua cu iaurt iar cele2 ramase cu smantana
la 04.06.2015, 21:16
Scuze, dar nu inteleg partea asta "pun 4foi de placinta in asa fel ca sa stea pe marginile tavii"
la 04.06.2015, 23:16
Si gustoasa si aspectuoasa!
la 17.07.2015, 21:50
un pachet de unt pt. uns tava??? reteta este scrisa la repezeala, nici eu nu inteleg cum se pun foile. si am citit comentarile inainte sa scriu si vad ca nu sint singura care nu intelege. ai mai fost intrebata, dar de raspuns raspunzi tot la repezeala... macar daca ai fi pus poze :-(
la 17.07.2015, 22:00
Dilaila,daca se folosesc foi de placinta,acestea trebuie unse cu ulei ori cu unt topit(in cazul acestei retete) altfel foile se vor usca si vor fi precum hartia.
Astfel se pun doua foi,se ung cu unt,apoi se pun alte 2-3 foi si iar se ung cu unt.
Primele foi se pun in tava astfel incat sa "imbrace si peretii tavii(adica se ridica putin pe marginea tavii ca sa nu iasa umplutura),se pune o parte de umplutura,apoi alte foi unse cu unt,iar umplutura si deasupra ultimele foi,nu inainte de a aduce foile lasate pe marginea tavii peste umplutura.
Eu zic ca e destul de logic ceea ce a scris doamna Lubita in reteta.
Sper ca am explicat pe inteles,chiar nu e ceva complicat.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking