Desert placinta taraneasca cu mere
Postat de merisor67 in Prajituri 3 Sep 2013 | 176833 vizualizari
Stiu ca am mai postat o placinta cu mere, dar blatul de la aceasta este mai special. De ce ii spun taraneasca? Pentru ca este o reteta de la tara cu ingredientele din gospodaria mamei: osanza, lapte batut, oua, faina si merele, bineinteles.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (64)
la 28.08.2016, 23:05
Tina, se poate folosi la fel de bine si untura, osanza oricum nu prea se gaseste decat iarna, in preajma taierii porcilor.
Nu m-am suparat, dar nu am inteles sensul emoticoanelor care rad..
la 30.08.2016, 10:55
Merisor, draga, radeam de alegerile mele, eu ma pot lua singura la misto pentru ca am un simt al umorului si al autoironiei foarte dezvoltat, si in acelasi timp stiu sa fiu si foarte critica si cu mine insami si cu altii daca merita sa fie criticati, dar nu aveam niciun motiv sa rad de tine sau de reta ta aici. Multumesc pentru raspuns !
la 30.08.2016, 11:59
Tina
COMENTEAZA