Desert placinta taraneasca cu mere

Postat de merisor67 in Prajituri
3 Sep 2013 | 176833 vizualizari

Stiu ca am mai postat o placinta cu mere, dar blatul de la aceasta este mai special. De ce ii spun taraneasca? Pentru ca este o reteta de la tara cu ingredientele din gospodaria mamei: osanza, lapte batut, oua, faina si merele, bineinteles.

Inapoi la reteta

Comentarii (64)

la 28.08.2016, 23:05
Tina, se poate folosi la fel de bine si untura, osanza oricum nu prea se gaseste decat iarna, in preajma taierii porcilor.
Nu m-am suparat, dar nu am inteles sensul emoticoanelor care rad..
la 30.08.2016, 10:55
Merisor, draga, radeam de alegerile mele, eu ma pot lua singura la misto pentru ca am un simt al umorului si al autoironiei foarte dezvoltat, si in acelasi timp stiu sa fiu si foarte critica si cu mine insami si cu altii daca merita sa fie criticati, dar nu aveam niciun motiv sa rad de tine sau de reta ta aici. Multumesc pentru raspuns !
la 30.08.2016, 11:59
Tina
la 08.12.2020, 00:19

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking