Ingrediente
- PENTRU BLAT
- 10 galbenusuri
- 10 linguri zahar
- 10 linguri faina
- 200 g margarina
- 4 linguri cacao
- praf de copt
- PENTRU BEZEA:
- 10 albusuri
- 10 linguri de zahar
- esenta de vanilie
Mod de preparare
Separam ouale, mixam galbenusurile cu zaharul, apoi adaugam margarina topita. Adaugam faina amestecata cu praful de copt si cacaua.
Tava o tapetam cu hartie de copt, apoi turnam compozitia in tava si o bagam la cuptor pentru 20 min la 150 grade.
Batem albusurile cu zaharul pana obtinem o spuma tare care nu curge. Adaugam esenta de vanilie si mai batem 3 min.
Cand blatul s-a copt, scoatem tava din cuptor si punem bezeaua si intindem uniform. Bagam tava la cuptor pentru 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu bezea" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
|