Desert prajitura cu blat de albusuri si crema de cacao si visine
Postat de RODIMUR in Prajituri 25 Mai 2018 | 4764 vizualizari
Am pregătit această prăjitură pentru întâlnirea anuală de mâine, cu foștii mei colegi de liceu și mă bucur că a ieșit foarte bine, pufoasă, delicioasă și aspectuoasă, mai ales că prepararea ei a fost destul de ușoară.
Pentru blatul pufos am folosit albușurile rămase de la prepararea înghețatei, așa că nici n-a fost o prăjitură scumpă. Alături de Albă ca Zăpada (a cărei rețetă am postat-o aici, anul trecut) sper să fie o surpriză plăcută pentru dragii mei colegi, pe care abia aștept să-i revăd...
Nu am socotit ca timp de preparare, orele în care prăjitura a stat la frigider, înainte de a fi tăiată.
Picnicul bucătărașilor!
Inapoi la reteta
|