Desert prajitura cu branza

Postat de caroline in Prajituri
17 Ian 2018 | 15956 vizualizari
Desert prajitura cu branza

Noua ne plac tare mult prajiturile cu branza iar aceasta este un deliciu :) ... 

Ingrediente

  • 4 oua
  • 150 gr zahar
  • 500 gr branza ( eu am folosit Ricotta)
  • 80 gr unt
  • 100 gr iaurt
  • un praf de sare
  • 6 linguri cu faina alba tip '00'
  • 1\2 lingurita praf de copt
  • zahar pudra

Mod de preparare

Punem intr-un castron ouale si zaharul si mixam pana ce devin spuma si zaharul s-a topit. 

Adaugam branza si amestecam in continuare. 

Untul trebuie sa fie la temperatura camerei. Il adaugam in bol si mixam. 

Adaugam si iaurtul (eu am folosit unul natural dulce) si amestecam bine toate ingredientele. 

Separat amestecam faina si praful de copt si o adaugam in bol. 

Tapetam o tava cu  hartie de copt si turnam compozitia. Nivelam totul cu o spatula. 

Dam tava la cuptorul incins in prealabil la 180 grade C, pentru aproximativ 45 minute. 

Cand este gata, o lasam sa se raceasca, o pudram cu zahar pudra si o portionam dupa plac. 

Pofta buna !

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (36)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Desert prajitura cu branza si mere

Postat de oanapl

Desert prajitura cu branza si mere

Se spală merele și se taie cubulețe, apoi se amestecă cu zahărul, scorțișoara și untul topit. Se toarnă amestecul rezultat în tava (30 x 11,5 cm) tapetată cu hârtie de copt....

Citeste continuarea

Desert prajitura turnata, cu branza, coacaze negre si cirese

Postat de oanapl

Desert prajitura turnata, cu branza, coacaze negre si cirese

Umplutura: Într-un bol se pune brânza, zahărul măcinat și esența de portocale și oul și se mixează cu mixerul vertical. Se pun cele 2 linguri de griș, se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.01.2018, 13:48
Ce bine arata!
la 17.01.2018, 14:19
la 17.01.2018, 14:19
Arată minunat și cred că este delicioasă!
la 17.01.2018, 14:20
la 17.01.2018, 14:20

Vezi toate comentariile (36)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking