Ingrediente
- 2 pere
- 2 smochine
- 2 linguri de faina de naut bio
- 4 pliculete de indulcitor stévia - 6 g ( = 8 lingurite de zahar)
- 250 gr branza de vaci grasa 30%
- 3 oua
- 20 gr de ciocolata neagra 85%
Mod de preparare
Spalati si curatati perele. Taiati-le in 4 si-ndepartati semintele.
Spalati smochinele si taiati-le rondele fine.
Frecati 3 sferturi din indulcitor cu ouale.
Adaugati branza de vaci, faina de naut si amestecati.
Ungeti cu unt o forma de tarta de 20 sau 24 cm si varsati compozitia.
Puneti deasupra perele si smochinele.
Presarati deasupra un plic de indulcitor.
Dati la cuptor timp de 30 de minute la 180° C.
Scoateti si puneti deasupra ciocolata taiata bucatele.
Lasati sa se raceasca si dati la rece minimum 3 ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu branza, pere si smochine (fara gluten)" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|