Desert prajitura cu branza si fructe uscate

Postat de eumimi in Prajituri
23 Dec 2017 | 4436 vizualizari
Desert prajitura cu  branza si fructe uscate

Miros de sarbatoare-i acum in casa mea. Inspiratie de la Simona, super aromata si delicioasa.

Ingrediente

  • 300 g branza de vaci
  • 3 oua
  • 180 g zahar
  • 7 linguri de faina
  • 100 g caise uscate
  • 100 g stafide
  • 50 g nuca taiata grossier
  • 2 linguri nuca de cocos
  • coaja rasa de la o portocala
  • 1 plic de praf de copt
  • zahar pudra

Mod de preparare

Mixam ouale cu zaharul.

Adaugam branza sfaramata daca este proaspata sau data pe razatoare daca este mai tare.

Adaugam faina, praful de copt, nuca de cocos, coaja rasa de portocala, nuca si fructele uscate (caisele le taiem marunt).   

Amestecam cu o lingura de lemn.

Punem compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul praincalzit la 200 de grade C, pentru 25-30 de min sau pana cand trece testul cu scobitoarea.

Pudram cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu branza si fructe uscate" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Desert prajitura Baiadera by Ina

Postat de Constelatialeu

Desert prajitura Baiadera by Ina

Mai intai mi-am pregatit ingredientele, am prajit nuca si am macinat-o, apoi am macinat biscuitii, am taiat rahatul in bucatele mici. Intr-o cratita am pus zaharul si apa si am pus pe foc sa dea...

Citeste continuarea

Desert placinta melc (cu lingura)

Postat de Constelatialeu

Desert placinta melc (cu lingura)

Aluat : Intr-un castron am pus ouale cu zaharul, uleiul si apa minerala si am omogenizat bine pana ce zaharul s-a topit, apoi am adaugat un praf de sare. Praful de copt l-am stins cu zeama de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.12.2017, 23:19
Bună prăjitură!
la 23.12.2017, 23:45
la 24.12.2017, 01:45
la 24.12.2017, 08:31
la 24.12.2017, 09:11

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking