Desert prajitura cu branza si fructe uscate

Postat de eumimi in Prajituri
23 Dec 2017 | 4408 vizualizari
Desert prajitura cu  branza si fructe uscate

Miros de sarbatoare-i acum in casa mea. Inspiratie de la Simona, super aromata si delicioasa.

Ingrediente

  • 300 g branza de vaci
  • 3 oua
  • 180 g zahar
  • 7 linguri de faina
  • 100 g caise uscate
  • 100 g stafide
  • 50 g nuca taiata grossier
  • 2 linguri nuca de cocos
  • coaja rasa de la o portocala
  • 1 plic de praf de copt
  • zahar pudra

Mod de preparare

Mixam ouale cu zaharul.

Adaugam branza sfaramata daca este proaspata sau data pe razatoare daca este mai tare.

Adaugam faina, praful de copt, nuca de cocos, coaja rasa de portocala, nuca si fructele uscate (caisele le taiem marunt).   

Amestecam cu o lingura de lemn.

Punem compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul praincalzit la 200 de grade C, pentru 25-30 de min sau pana cand trece testul cu scobitoarea.

Pudram cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu branza si fructe uscate" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Prajitura cu lamaie si afine la Multicooker

Postat de timea

Prajitura cu lamaie si afine la Multicooker

Margarina la temperatura camerei o mixam pana devine cremoasa. Adaugam zaharul si mixam 2-3 minute apoi adaugam pe rand cate un ou mixand dupa fiecare. Faina amestecata cu praful de copt o punem...

Citeste continuarea

Desert prajitura de post cu bulion si crema de ananas

Postat de merisor67

Desert prajitura de post cu bulion si crema de ananas

Pentru aluat, diluam bulionul cu apa, iar zaharul il frecam cu uleiul si sarea, pana la fluidizarea acestora. Amestecam cele doua compozitii, apoi adaugam bicarbonatul stins in otet si incepem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.12.2017, 23:19
Bună prăjitură!
la 23.12.2017, 23:45
la 24.12.2017, 01:45
la 24.12.2017, 08:31
la 24.12.2017, 09:11

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking