Desert prajitura cu cafea si crema mascarpone

Postat de andaoana in Prajituri
7 Apr 2017 | 5941 vizualizari

Am facut aceasta prajitura cu mult drag. Foile sunt foarte gustoase, de fapt, sunt foi de Marlenka, dar in care am pus cafea si, cand au fost coapte, le-am insiropat cu cafea pentru a fi aromata.  Aceste foi se fac foarte usor, desi, cand este pus aluatul in tava, ai impresia ca va iesi foarte subtire, trebuie sa tinem cont ca ele contin bicarbonat si se umfla. 

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 07.04.2017, 19:52
Delicioasă!
la 07.04.2017, 20:20
Foarte buna! Apreciez aroma de cafea la prajituri, e speciala!
la 08.04.2017, 12:57
E tentata rau. Foile par super faine de folosit la multe prajituri.
Bravo! Am inghitit in sec!
la 08.04.2017, 19:21
Care e cantitatea de unt? Imi zice cineva?
la 10.04.2017, 17:07
Ce bine arata!
la 10.04.2017, 18:18
la 10.04.2017, 20:14
yamiii
la 19.04.2017, 14:23
Anca cum pot sa prepar foile mai putin dulci ? La cat pot reduce cantitatea de zahar ?
la 19.04.2017, 15:30
Mihaela cred ca poti linistita sa pastrezi cantitatea de miere si sa reduci la jumate zaharul ,sau poti sa inlocuiesti zaharul cu miere (100 gr zahar poate fi inlocuit cu 125 gr miere ),dar atunci trebuie redusa cantitatea de lichide .
Cred ca cel mai bine ar fi sa incerci cu zaharul la jumate din cantitate si miere 3 linguri
la 19.04.2017, 15:35
Mutumesc Anca Pun reteta la favorite

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking