Desert prajitura cu ciocolata si crema de branza cu ness

Postat de GeorgianaGrigorescu in Prajituri
19 Apr 2017 | 7324 vizualizari
Desert prajitura cu ciocolata si crema de branza cu ness

Nu stiu cum sa denumesc mai scurt aceasta prajitura. Am combinat un blat facut din albusuri cu ciocolata cu o crema de branza, cappuccino si ness. Delicii de Paste.

Ingrediente

  • 9 albusuri
  • 200 g faina
  • 125 g ciocolata cu lapte
  • 100 g ciocolata neagra
  • 120 g unt
  • 100 g zahar
  • un plic praf de copt
  • 400 g crema de branza
  • 3-4 linguri zahar pudra
  • 1 plic cappuccino
  • 1 plic ness
  • 2 cuburi ciocolata pentru ras

Mod de preparare

Mai intai, topim ciocolata impreuna cu untul. Mixam albusurile spuma, adaugam zaharul si mixam in continuare, pana acesta se topeste.

Peste albusuri, adaugam faina amestecata cu praful de copt. Amestecam usor.

La final, adaugam si ciocolata topita cu untul. Omogenizam bine si turnam compozitia intr-o tava cu hartie de copt. Introducem tava in cuptorul incins, pentru 35-40 de minute.

Pentru crema, mixam putin crema de branza, adaugam zaharul pudra si dupa plac, ness sau cappuccino. Eu am pus un plic de cappuccino si unul de ness. Mai mixam 3-4 minute pana se omogenizeaza crema.

Distribuim crema peste blat si peste crema, razuim ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu ciocolata si crema de branza cu ness" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert prajitura Brumarel

Postat de ancutsa

Desert prajitura Brumarel

  Pentru foi: se bat spumă cu mixerul albuşurile cu un praf de sare şi zahărul, se adaugă rând pe rând gălbenuşurile, se toarnă încet şi uleiul,...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Comentarii

la 19.04.2017, 20:19
la 19.04.2017, 20:39
Yamiii Arata perfect!
la 19.04.2017, 20:39
Delicioasă!
la 19.04.2017, 20:43
Yamiii...
la 19.04.2017, 20:51
Yami,yami!

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking