Desert prajitura cu crema de vanilie si spuma de ness
Postat de timea in Prajituri 26 Dec 2012 | 522344 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (109)
la 25.11.2014, 23:31
Nici mie nu mi-a crescut blatul cat sa-l tai in doua pe verticala... Ceva nu-i ok in reteta dupa parerea mea. Pana la urma l-am taiat in 2 pe orizontala, dar asa am avut prea multa crema. Probabil ca il voi mai face - blatul e foarte pufos si gustos, crema si spuma sunt gustoase, dar la blat ceva nu pusca. Multumesc de reteta!
la 26.11.2014, 18:39
Maria, eu pot sa tai blaturile si in trei si lumea se mira. Nu inseamna ca ceva nu pusca cum zici tu. Acesta nu este un blat inalt dar iti trebuie un cutit cu lama foarte lunga si care taie super bine si o sa vezi ca poti taia orice blat in doua oricat de subtire e. Idea la aceasta prajitura e tocmai sa nu fie mult blat , dar daca va place mai mult blat dublati cantitatile, simplu
. Si blatul trebuie taiat a doua zi cel mai bine sau dupa cate ore.
la 07.12.2014, 07:28
Delicioasa!
la 08.12.2014, 08:07
super!
la 08.12.2014, 13:08
Delicioasa!
la 08.12.2014, 14:13
minunata
la 12.12.2014, 03:49
Ati incercat cu frisca in loc de spuma de albus? Vreau sa incerc asa ca eu am oroare de oua crude. Cred ca va iesi buna si cu frisca, nu? Astept pareri
la 12.12.2014, 11:40
Daca incerci cu frisca e alta reteta practic. Dar normal ca poti face cu frisca, dar, cum ziceam e total alta reteta atunci
la 13.12.2014, 16:41
Ligia am vazut, mi-a pus Cristina link pe FB .
la 04.01.2015, 17:13
minunata prajitura!
la 08.04.2015, 12:15
Buna! am o intrebare:in loc de faina pt crema,pot adauga amidon? daca da,ce cantitate? multumesc
la 07.11.2015, 17:01
singura mea nemultumire...ca nu e scris in grame ca unii pun mai pline..unii mai goale!
la 24.12.2015, 11:04
F buna prăjitura,am făcut o acum câțiva ani si acum vreau s o fac iar. Dar, ca si adutza2 as prefera gramaje, am 3 feluri de linguri ..
la 14.03.2016, 15:00
La favorite!
COMENTEAZA