Ingrediente
- 50 g pudră fina de fistic
- 50 g fistic decorticat
- 45 g faina de migdale
- 90 g unt
- 130 g de pistoles de ciocolată albă low carb @Torras
- 40 g eritritol îndulcitor natural
- 3 oua
- 80 g smantana lichida 30%
- 1/2 plic praf de copt
- vanilie
Mod de preparare
Preîncălziți cuptorul la 160°C. Zdrobiți fisticul decorticat.
Într-un castron, amestecați untul moale cu îndulcitorul și vanilia.
Se adauga ouale si smantana.
Se amestecă pentru a obține o pastă omogenă.
Topiți ciocolata albă în cuptorul cu microunde aproximativ 1 minut la 750 W, amestecand la fiecare 30 de secunde pentru a nu arde ciocolata.
Adăugați ciocolata topită la preparat.
Se incorporeaza apoi fisticul zdrobit , praful de copt amestecat cu pudra de migdale si pudra de fistic.
Se toarnă în forma unsa (17 x 17 cm).
Coaceți timp de 40 de minute.
Se lasa sa se raceasca cateva minute inainte de a scoate din forma.
Decorati cu indulcitor pudra si fistic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu fistic si ciocolata alba" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|